Voor onbepaalde tijd geen Spotrepair, dus uitsluitend Restylen

Spotrepair

Ik bied een reparatiemethode voor het herstel van kleine schades waarbij de lak beschadigd is, het zogenaamde Spotrepair. Het plaatselijk herstellen van kunststof- en carrosserie delen, waarbij slechts het reparatiegebied gespoten wordt. Bij traditioneel schadeherstel is het gebruikelijk dat bijvoorbeeld de hele bumper of het gehele portier wordt gespoten. Om een mooie overgang te krijgen wordt veelal ook het aanliggend deel mee gespoten. Bij een professioneel uitgevoerde Spotrepair blijft zoveel als mogelijk de originele lak in takt, alle handelingen worden beperkt tot het gebied waar de schade zich bevindt.

Wanneer is spotrepair mogelijk?

Schades die voor Spotrepair in aanmerking komen zijn krassen, scheuren en deuken in delen zoals bumpers, lijsten, spiegelkappen, portieren en zijflanken van de auto. Het is zeer geschikt voor kleine schades die qua afmeting passen binnen de kaders van een A4 formaat. Ook is het voordeliger dan traditioneel schadeherstel, door het reparatiegebied zo klein mogelijk te houden en er slechts een klein gedeelte van de auto gespoten wordt, bespaart dat een hoop tijd en materiaal. Wat niet geschikt is zijn de horizontale vlakken van een dakplaat, motorkap en achterklep. Ook grote delen op de zijflanken, zoals een kras in het midden van een portier of scherm is niet geschikt. Informeer gerust naar de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave, stuur duidelijke foto’s van de schade via WhatsApp of kom eens langs de werkplaats in Emmen, ik ben vrijwel iedere donderdag (ook ’s avonds) van 9.00u-20.00u en vrijdag van 9.00u-17.00u aanwezig.

Reviews op Google:

Review plaatsen - Alle reviews lezen

Waarom Kimmel schadeservice Emmen?

Ervaring in autoschade herstel

Meer dan 30 jaar ervaring

Hoge kwaliteit

Kwaliteit op hoog niveau

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten

Voor bedrijven en particulieren

Voor bedrijf en particulier

Eigen werkpaats

Goed uitgeruste werkplaats

Resultaat waar ik trots op ben!

Krassen polijsten

Heeft u ondiepe oppervlakkige krassen wat niet geheel door de lak heen is? Bijvoorbeeld veroorzaakt door het iets te krap langs de takken van de heg rijden of iemand die onverhoopt met z’n boodschappenkratje langs de auto is geschuurd. Veelal is in dit soort gevallen spuiten d.m.v. Spotrepair niet nodig. Door de toplaag van de lak zeer fijn te schuren en vervolgens in verschillende stappen te polijsten met speciale polijstpasta, kan dit in veel gevallen 100% hersteld. Dit zijn schades die ik het beste fysiek kan beoordelen, d.m.v. foto’s via de app is de vaak slecht te beoordelen (en niet te voelen). Polijsten is stukken voordeliger dan spuiten, ik ga voor de beste oplossing voor het herstel van uw schade. Kom geheel vrijblijvend langs om de schade te laten beoordelen!

De voordelen van Spotrepair

  • De originele laklaag blijft zo veel als mogelijk intact door klein reparatiegebied
  • Voordeliger dan traditioneel schadeherstel
  • Korte reparatietijd
  • Milieuvriendelijkere reparatie, minimaal gebruik van schadelijke stoffen
  • Minimaal de- en montagewerk (indien nodig door mij verzorgd)
  • Kosten kleine reparaties veelal lager dan eigen risico (geen no-claimkorting verlies)

Spotrepair in onze werkplaats in Emmen

Spotrepair wordt uitsluitend in de eigen werkplaats uitgevoerd, dit is er volledig op ingericht zodat er een optimaal resultaat behaald kan worden. De reparatie tijd is kort, het kan zelfs in een dag uitgevoerd worden, maar veelal wordt er wel 1,5 a 2 dagen gepland voor een maximaal resultaat. Belangrijk om de reparatielak rustig te laten uitharden en een goede finish te geven, snelheid mag dan niet ten koste gaan van kwaliteit!

Bezoekadres

Op donderdag van 09.00-20.00 en vrijdag van 09.00-17.00 in eigen werkplaats aanwezig

Nijverheidsstraat 12
7815 HV Emmen
T: (+31) 06 53 50 12 64
E: info@deukuit.nl

Postadres

Rusken 31
7873 DA Odoorn
BTW: 1027.83.767.B01
KvK: 040 59 877