Restyling auto

Hoe werkt auto restyling?

Een deukje wordt bij het restylen hersteld door met speciale gereedschappen de deuk aan de binnenkant, dus waar het metaal naartoe is vervormd, heel voorzichtig terug te duwen naar de oorspronkelijke vorm. Dit is een precisiewerk waar veel gevoel en ervaring bij komt kijken. Eén verkeerde beweging kan ertoe leiden dat het resultaat niet optimaal is. En een perfect resultaat, dat is waar wij voor gaan! In veel gevallen is het restylen van autodeukjes bij ons zo succesvol, dat er niets meer te zien is van de deuk!

Restylen scheelt geld!

Een van de grootste voordelen van auto-restyling is dat het kostenbesparend is. Het feit dat er niet hoeft te worden gespoten, leidt tot deze kostenbesparing. Bovendien blijft de lak dus origineel, is er geen kleurverschil en kan het restylen snel plaatsvinden. In veel gevallen kunt u hier zelfs op wachten.

Neem gerust contact op!

Wilt u gebruik maken van onze expertise op het gebied van auto-restyling? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. U kunt ons via WhatsApp zelfs gemakkelijk foto’s sturen, waarbij wij kunnen aangeven of de schade door ons hersteld kan worden en tegen welke kosten.

Reviews op Google:

Review plaatsen - Alle reviews lezen

Meer dan 25 jaar ervaring

Wij zien het perfect restylen van kleine autoschades als een sport en hebben hier zo’n expertise in opgebouwd, dat alleen het beste resultaat goed genoeg is. Een restyler met zoveel ervaring en expertise zal misschien erg duur zijn, verwacht u wellicht. Ook dat valt erg mee! De prijzen kunt u bekijken op de tarievenpagina.

Actief in Drenthe en Groningen

Wij werken vanuit Emmen en zijn dan ook vooral actief in Noord-Nederland. De meeste klanten die wij bedienen, zijn afkomstig uit Drenthe en Groningen, maar uiteraard bent u ook welkom als u buiten deze regio woont.

Contactgegevens bekijken

Particulier?

Ook als particulier kunt u gebruik maken van mijn diensten. Neem gerust contact met mij op dan verwijs ik u naar een van de bedrijven waar ik mee samen werk zodat ik daar uw auto kan restylen.