Hagelschade aan uw auto vakkundig laten herstellen

Ik heb met Kimmel Schade Service ruime ervaring met het herstel van hagelschades aan auto’s, zowel in de regio Emmen als bij grote hagelcalamiteiten in binnen- en buitenland. Voor Drenthe ben ik een van de specialisten op dit gebied: vakbekwaam in het herstel van hagelschade. Ook de tarieven zijn gunstig, dus blijf niet langer rijden met deuken in je auto!

Hagelschade onzichtbaar herstellen

Vooral rond de vakantieperiode wordt er regelmatig een beroep gedaan op de vakkundige reparatiemethode voor het herstel van hagelschade. Dikwijls opgelopen bij de buitenlandse vakantiebestemmingen, maar ook de steeds heftigere zomer hagelbuien in Nederland. Hagelschade aan auto’s kan ik veelal herstellen zonder dat spuiten nodig is, waardoor de kosten lager blijven ten opzichte van traditioneel schadeherstel. Bovendien is deze vorm van reparatie een stuk duurzamer dan overspuiten. Stormschade en deuken door kastanjes en eikels is ook een jaarlijks terugkerend fenomeen, ook dit zijn schades waar ik in gespecialiseerd ben.

Reviews op Google:

Hagelschade afhandelen met uw verzekering

Hagelschade wordt in veel gevallen gedekt door je verzekeringsmaatschappij. Mijn service is erop gericht om zoveel mogelijk te ’ontzorgen’ en ook de afhandeling met de verzekering hoort daar bij. Vele auto- en schadebedrijven behoren tot de vaste klantenkring, neem gerust contact met mij op om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Bij een relatief laag schadebedrag is het goed om een afweging te maken, claim je schade, dan stijgt in veel gevallen de premie. Het omslagpunt verschilt per verzekeraar en is voor iedereen anders.

Contactgegevens bekijken

Particulier?

Ik werk uitsluitend voor auto- en autoschadebedrijven. Wilt je als particulier gebruik maken van mijn diensten? Neem gerust contact met mij op, dan verwijs ik je naar een van de bedrijven waar ik mee samen werk zodat ik daar jou auto kan restylen.