Hagelschade aan uw auto vakkundig laten herstellen

Kimmel Schade Service heeft ruime ervaring met het herstel van hagelschades aan auto’s, zowel in de regio als bij grote hagelcalamiteiten in binnen- en buitenland . Voor Drenthe en Groningen ben ik een van de specialisten op dit gebied: vakbekwaam in het herstel van hagelschade. Ook de tarieven zijn gunstig, dus blijf niet langer rijden met deuken in uw auto!

Hagelschade onzichtbaar herstellen

Vooral rond de vakantieperiode wordt er regelmatig een beroep gedaan op de vakkundige reparatiemethode voor het herstel van hagelschade. Dikwijls opgelopen bij de buitenlandse vakantiebestemmingen, maar ook de steeds heftigere zomer hagelbuien in Nederland . Hagelschade aan auto’s kan ik veelal herstellen zonder dat spuiten nodig is waardoor de kosten lager blijven ten opzichte van traditioneel schadeherstel. Stormschade en deuken door kastanjes en eikels is ook een jaarlijks terugkerend fenomeen, ook dit zijn schades waar Kimmel Schade Service in gespecialiseerd is.

Reviews op Google:

Review plaatsen - Alle reviews lezen

Waarom Kimmel schadeservice Emmen?

Ervaring in autoschade herstel

Meer dan 30 jaar ervaring

Hoge kwaliteit

Kwaliteit op hoog niveau

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten

Voor bedrijven en particulieren

Voor bedrijf en particulier

Eigen werkpaats

Goed uitgeruste werkplaats

Hagelschade afhandelen met uw verzekering

Hagelschade wordt in veel gevallen gedekt door uw verzekering. Onze service is erop gericht u zoveel mogelijk te ’ontzorgen’ en de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij hoort daar ook bij. Vele auto- en schadebedrijven behoren tot onze vaste klantenkring, neem gerust contact met ons op om te kijken wat we samen voor u kunnen betekenen. Bij een relatief laag schadebedrag is het goed om een afweging te maken, claim je schade, dan stijgt in veel gevallen de premie. Het omslagpunt verschilt per verzekeraar en is voor iedereen anders.

Bezoekadres

Vanwege herstel op locatie, uitsluitend op afspraak in eigen werkplaats aanwezig.

Nijverheidsstraat 12
7815 HV Emmen
T: (+31) 06 53 50 12 64
E: info@deukuit.nl

Postadres

Rusken 31
7873 DA Odoorn
BTW: 1027.83.767.B01
KvK: 040 59 877