Hagelschade aan uw auto vakkundig laten herstellen

Kimmel Schade Service heeft ruime ervaring met het herstel van hagelschades aan auto’s, zowel in de regio als bij grote hagelcalamiteiten in binnen- en buitenland . Voor Drenthe en Groningen ben ik een van de specialisten op dit gebied: vakbekwaam in het herstel van hagelschade. Ook de tarieven zijn gunstig, dus blijf niet langer rijden met deuken in uw auto!

Hagelschade onzichtbaar herstellen

Vooral rond de vakantieperiode wordt er regelmatig een beroep gedaan op de vakkundige reparatiemethode voor het herstel van hagelschade. Dikwijls opgelopen bij de buitenlandse vakantiebestemmingen, maar ook de steeds heftigere zomer hagelbuien in Nederland . Hagelschade aan auto’s kan ik veelal herstellen zonder dat spuiten nodig is waardoor de kosten lager blijven ten opzichte van traditioneel schadeherstel. Stormschade en deuken door kastanjes en eikels is ook een jaarlijks terugkerend fenomeen, ook dit zijn schades waar Kimmel Schade Service in gespecialiseerd is.

Reviews op Google:

Review plaatsen - Alle reviews lezen

Hagelschade afhandelen met uw verzekering

Hagelschade wordt in veel gevallen gedekt door uw verzekering. Onze service is erop gericht u zoveel mogelijk te ’ontzorgen’ en de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij hoort daar ook bij. Vele auto- en schadebedrijven behoren tot onze vaste klantenkring, neem gerust contact met ons op om te kijken wat we samen voor u kunnen betekenen. Bij een relatief laag schadebedrag is het goed om een afweging te maken, claim je schade, dan stijgt in veel gevallen de premie. Het omslagpunt verschilt per verzekeraar en is voor iedereen anders.

Contactgegevens bekijken

Particulier?

Ook als particulier kunt u gebruik maken van mijn diensten. Neem gerust contact met mij op dan verwijs ik u naar een van de bedrijven waar ik mee samen werk zodat ik daar uw auto kan restylen.