Uitdeuken zonder spuiten

Hagelschade, transportschade of de onvermijdelijke vandalisme- en parkeerdeuken? Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van uitdeuken zonder spuiten. Het vakkundig restylen van deuken zonder lakschade.

Wat is uitdeuken zonder spuiten?

De techniek is gebaseerd op een zeer goede hand-oog coördinatie waarbij met speciaal ontworpen uitdeuk-tools de plaat zonder lakschade in de originele vorm terug gebracht wordt. Tevens pas ik de laatste lijmtechnieken toe om bijvoorbeeld deuken uit dubbele plaatdelen als dak-stijlen te halen. Ook met een inductie PDR machine kan de plaat in de origine vorm hersteld worden.

Voor kleine en grotere deuken

Veelal wordt als richtlijn aangehouden dat onbeschadigde deuken tot 3 cm grootte in aanmerking komen, maar veelal kunnen ook grotere deuken onzichtbaar hersteld. Kijk eens op de resultaten pagina voor wat voorbeelden van reparaties of stuur mij wat foto’s van de schade via WhatsApp (+31) 06 53 50 12 64 waamee ik veelal kan beoordelen of Uitdeuken Zonder Spuiten mogelijk is.

De voordelen van restylen

  • Geen risico op structuur-, kleur- of glansverschil, de originele fabriekslak blijft intact.
  • Voordeliger dan traditioneel auto uitdeuken
  • Korte reparatietijd
  • Milieuvriendelijke reparatie
  • Minimaal de- en montagewerk (indien nodig door mij verzorgd)
  • Kosten kleine reparaties veelal lager dan eigen risico (geen no-claimkorting verlies)
Reviews op Google:

Bekijk zelf mijn uitstekende resultaten:

Restylen in regio Emmen, Drenthe

Ik werk veelal voor auto- en autoschadebedrijven in de regio Emmen, Drenthe Ook hier voer ik de reparaties uit voor particuliere klanten, al dan niet in opdracht van verzekeringsmaatschappijen. Van een klein deukje uitdeuken tot het herstel van complexe hagelschades bij grote hagelschade-calamiteiten.

Contactgegevens bekijken

Particulier?

Ik werk uitsluitend voor auto- en autoschadebedrijven. Wilt je als particulier gebruik maken van mijn diensten? Neem gerust contact met mij op, dan verwijs ik je naar een van de bedrijven waar ik mee samen werk zodat ik daar jou auto kan restylen.