Resultaten van mijn werk

Dagelijks werk ik aan het onzichtbaar verwijderen van deuken zonder lakschade, doormiddel van uitdeuken zonder spuiten. Ik ga altijd voor het beste resultaat!

 • Parkeerdeukje, ingedeukt tegen velsrand van het portierParkeerdeukje, ingedeukt tegen velsrand van het portier

  Parkeerdeukje, ingedeukt tegen velsrand van het portier

  Kenmerkend voorbeeld van een parkeerdeukje, veelal veroorzaakt door het te ver openzwaaien van een portier van de auto naast je.
 • flinke deuk in het portierflinke deuk in het portier

  flinke deuk in het portier

  Het was een leuke uitdaging om dit portier van een VW Golf te herstellen. Deze was dusdanig ingedeukt dat zelfs het binnenwerk van het portier zich goed had afgetekend. Ook hier is de originele lak behouden en veel geld bespaard t.o.v. traditioneel herstel
 • Audi A1 motorkap met flinke schadeAudi A1 motorkap met flinke schade

  Audi A1 motorkap met flinke schade

  De motorkap van deze Audi A1 had flinke deuken op de linkerzijde van de motorkap. Ik kon niet op de voorhand zeggen of een perfect resultaat haalbaar was. Na wat uurtjes kloppen en drukken, superblij met het resultaat, strak en fabrieks-origineel
 • Deuk in achterklep van Nissan NoteDeuk in achterklep van Nissan Note

  Deuk in achterklep van Nissan Note

  Bij deze Nissan Note heb ik een fikse deuk uit de achterklep gehaald d.m.v. uitdeuken zonder spuiten. Geen makkelijke deuk doordat het in de contourlijn en op de rand was ingedrukt. Veel geld bespaard t.o.v. traditioneel herstel, en alles nog mooi fabrieks-origineel
 • Push to paintPush to paint

  Push to paint

  bij deze Toyota Rav4 is het spatscherm uitgedeukt. Uitdeuken zonder spuiten was in dit geval niet mogelijk door de lakschade en de te grote vervorming. Niet plamuren, maar strak uitdeuken voor het spuiten.
 • Scherpe knik met krassenScherpe knik met krassen

  Scherpe knik met krassen

  Bij deze Renault Captur een scherpe deuk uit het portier verwijderd. Gelukkig waren de krassen niet door de lak heen, zodat dit d.m.v. schuren en polijsten ook onzichtbaar hersteld kon worden.
 • Pittige deuk, achterpaneel Toyota YarisPittige deuk, achterpaneel Toyota Yaris

  Pittige deuk, achterpaneel Toyota Yaris

  Hier een flinke vandalisme-deuk hersteld d.m.v. uitdeuken zonder spuiten. Het was letterlijk en figuurlijk een randgeval.
 • Deuk in de achterklepDeuk in de achterklep

  Deuk in de achterklep

  Bij deze Renault Clio is een deuk hersteld zonder spuiten, geen eenvoudige deuk doordat het op de harde profiel-rand was ingedrukt.
 • Ingedeukt op contourlijn, herstel d.m.v. lijmtechniekIngedeukt op contourlijn, herstel d.m.v. lijmtechniek

  Ingedeukt op contourlijn, herstel d.m.v. lijmtechniek

  Bij dit portier is het ingedeukt op de contourlijn, lastige reparatie doordat het grotendeels niet bereikbaar was vanaf de binnenzijde, volledig hersteld vanaf de buitenzijde dmv lijmtechniek.
 • Deuk in paneel (spatbord-rand)Deuk in paneel (spatbord-rand)

  Deuk in paneel (spatbord-rand)

  Pittige deuk in het scherm van VW Polo, herstel d.m.v. uitdeuken zonder spuiten
 • UitdagingUitdaging

  Uitdaging

  Grote deuk in de achterklep gerestyled bij deze Seat Altea, zeker een deuk in de buitencategorie. Kost even tijd, maar ondanks dat flink wat geld bespaard voor de klant, de originele lak is behouden
 • Deuk achterklepDeuk achterklep

  Deuk achterklep

  Bij deze rode Seat Leon een deuk in de achterklep hersteld. Ondanks de grootte, een redelijk makkelijke deuk om te herstellen zonder te spuiten.
Reviews op Google:

Review plaatsen - Alle reviews lezen

Ook uw auto tegen lage kosten weer als nieuw?

Heeft u kleine schade aan uw auto? Ook u kunt tegen lage kosten gebruik maken van mijn expertise in het verwijderen van hagel en parkeerdeuken. Neem (bij voorkeur via WhatsApp) contact met mij op!

Contactgegevens bekijken

Particulier?

Ook als particulier kunt u gebruik maken van mijn diensten. Neem gerust contact met mij op dan verwijs ik u naar een van de bedrijven waar ik mee samen werk zodat ik daar uw auto kan restylen.