Specialisatie

Niels Kimmel van Deukuit.nl is actief in het herstellen van kleine onbeschadigde deuken, zonder dat daarbij de laklaag aangetast wordt. Met meer dan 35 jaar ervaring in autoschadeherstel is Niels zonder meer de specialist in de regio Emmen / Drenthe. Lees ook de reviews van klanten.

Uitdeuken zonder spuiten

Door ruime ervaring in autoschadeherstel en sinds 1999 als onderneming geheel gespecialiseerd in het uitdeuken zonder spuiten, ben je bij mij aan het juiste adres voor het vakkundig laten verwijderen van restyle deuken.
Meer over: Uitdeuken zonder spuiten

Hagelschade herstel

Hagelschade aan je auto vakkundig laten herstellen? Kimmel Schade Service uit Drenthe heeft ruime ervaring met het herstel van hagelschade aan auto’s.
Meer over: Hagelschade herstel

Reviews op Google:

Bekijk zelf mijn uitstekende resultaten:

Enkele reviews

Harry van Dalfsen
"Door mijn schadebedrijf Cas Gea ben ik doorverwezen naar Kimmel Schade Service in Emmen. Wat als eerste opviel bij aankomst was de vriendelijke benadering van de klant. Wat ook direct opviel was een schoon en net bedrijf. Dit geeft onmiddellijk een goede indruk. De afhandeling van de schade was werkelijk perfect. Dit bedrijf is een echte aanrader."

Hilbrand Kluiver
"Kleine schade laten herstellen en een paar deukjes uit m’n Volvo laten halen. Deze man heeft gouden handjes!!! Top kwaliteit voor een goede prijs! Ga zo door Niels."

Stefan Menges van Autobedrijf Menges & De Vries
"Wij brengen zakelijk regelmatig auto’s naar Niels Kimmel voor restyle of uitdeuken zonder spuiten. Niels gaat altijd voor 100% en met minder neemt hij geen genoegen! Zeer prettig & sociaal persoon in de omgang, en vooral een bekwaam vakman. Top!"

Contactgegevens bekijken

Particulier?

Ik werk uitsluitend voor auto- en autoschadebedrijven. Wilt je als particulier gebruik maken van mijn diensten? Neem gerust contact met mij op, dan verwijs ik je naar een van de bedrijven waar ik mee samen werk zodat ik daar jou auto kan restylen.