Onze specialisatie

Niels Kimmel van Deukuit.nl is actief in het herstellen van cosmetische autoschades, kleine deukjes en auto krassen verwijderen. Met meer dan 30 jaar ervaring in auto-reconditioning en schadeherstel is Niels zonder meer de specialist in de regio Emmen. Lees ook de reviews van klanten.

Uitdeuken zonder spuiten

Door ruime ervaring in autoschadeherstel en sinds 1999 gespecialiseerd in het uitdeuken zonder spuiten, bent u bij mij aan het juiste adres voor het vakkundig verwijderen van kleine (restyle) deuken.
Meer over: Uitdeuken zonder spuiten

Hagelschade herstel

Hagelschade aan uw auto vakkundig laten herstellen? Kimmel Schade Service in Emmen heeft ruime ervaring met het herstel van hagelschade aan auto’s.
Meer over: Hagelschade herstel

Reviews op Google:

Review plaatsen - Alle reviews lezen

Waarom Kimmel schadeservice Emmen?

Ervaring in autoschade herstel

Meer dan 30 jaar ervaring

Hoge kwaliteit

Kwaliteit op hoog niveau

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten

Voor bedrijven en particulieren

Voor bedrijf en particulier

Eigen werkpaats

Goed uitgeruste werkplaats

Enkele reviews

Harry van Dalfsen
Door mijn schadebedrijf Cas Gea ben ik doorverwezen naar Kimmel schade service. Wat als eerste opviel bij aankomst was de vriendelijke benadering van de klant. Wat ook direct opviel was een schoon en net bedrijf. Dit geeft onmiddellijk een goede indruk. De afhandeling van de schade was werkelijk perfect. Dit bedrijf is een echte aanrader.

RubzAutomotive nl
Zéér tevreden over het vakkundige werk van Niels. Elke spotrepair klus wordt tot in de kleinste details perfect afgerond en hij is eerlijk, flexibel en meedenkend. Chapeau!

Hilbrand Kluiver
Kleine schade laten herstellen en een paar deukjes uit m’n Volvo laten halen. Deze man heeft gouden handjes!!! Top kwaliteit voor een goede prijs! Ga zo door Niels.

Stefan Menges van Autobedrijf Menges & De Vries
"Wij brengen zakelijk regelmatig auto’s naar Niels Kimmel voor spotrepair of uitdeuken zonder spuiten. Niels gaat altijd voor 100% en met minder neemt hij geen genoegen! Zeer prettig & sociaal persoon in de omgang, en vooral een bekwaam vakman. Top!"

Bezoekadres

Vanwege herstel op locatie, uitsluitend op afspraak in eigen werkplaats aanwezig.

Nijverheidsstraat 12
7815 HV Emmen
T: (+31) 06 53 50 12 64
E: info@deukuit.nl

Postadres

Rusken 31
7873 DA Odoorn
BTW: 1027.83.767.B01
KvK: 040 59 877