Prijslijst ‘uitdeuken zonder spuiten’ voor particuliere klanten

1e deel per auto, tot 3 deuken van max ø 3cm
Bruto incl. btw             €90
 
2e en elk volgend deel, tot 3 deuken van max ø 3cm
Bruto incl. btw             €65
 

Rekenvoorbeeld;

Je hebt 3 delen met deuken aan de auto. Kosten voor herstel 90+65+65= €220,- inclusief btw
 
Bij een grote deuk of een grote hoeveelheid deuken in een auto, graag even overleggen i.v.m. mogelijkheden en kosten voor het herstel. Moeilijk bereikbare delen zoals dakstijlen en deuken in contourlijnen of aluminium zijn veelal meerprijs.
 

Schade door de verzekering laten uitkeren of zelf betalen?

Bij autoschade lijkt het logisch om je verzekeraar in te schakelen, maar na een schadeclaim daal je misschien direct een aantal treden en stijgt de premie. Buiten zware hagelschades om is het veelal interessanter om een relatief kleine schade voor eigen rekening te nemen. In veel gevallen is het niet lonend om een relatief laag schadebedrag te claimen, dus misschien handig om even bij de verzekeringsmaatschappij te informeren.

Reviews op Google:

Auto laten resylen?

Neem voor een prijsopgave vrijblijvend contact met mij op, bij voorkeur via WhatsApp, zodat er eventueel eenvoudig foto’s van de schade gestuurd kunnen worden.

Contactgegevens bekijken

Particulier?

Ik werk uitsluitend voor auto- en autoschadebedrijven. Wilt je als particulier gebruik maken van mijn diensten? Neem gerust contact met mij op, dan verwijs ik je naar een van de bedrijven waar ik mee samen werk zodat ik daar jou auto kan restylen.