Uitdeuken zonder spuiten

Hagelschade, transportschade of de onvermijdelijke vandalisme- en parkeerdeuken? Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van uitdeuken zonder spuiten. Het vakkundig restylen van deuken zonder lakschade.

Wat is uitdeuken zonder spuiten?

De techniek is gebaseerd op een zeer goede hand-oog coördinatie waarbij met speciaal ontworpen uitdeuk-tools de plaat in de originele vorm terug gebracht wordt. Tevens pas ik de laatste lijmtechnieken toe om bijvoorbeeld deuken uit dubbele plaatdelen zoals dak-stijlen te halen.

Voor kleine en grotere deuken

Veelal wordt als richtlijn aangehouden dat onbeschadigde deuken tot 3 cm grootte in aanmerking komen, maar veelal kunnen ook grotere deuken onzichtbaar hersteld. Kijk eens op de resultaten pagina voor wat voorbeelden van reparaties of stuur mij wat foto’s via WhatsApp nummer (+31) 06 53 50 12 64 zodat ik kan beoordelen of Uitdeuken Zonder Spuiten mogelijk is.

De voordelen van restylen

  • Geen risico op structuur-, kleur- of glansverschil, de originele fabriekslak blijft intact.
  • Voordeliger dan traditioneel auto uitdeuken
  • Korte reparatietijd
  • Milieuvriendelijke reparatie
  • Minimaal de- en montagewerk (indien nodig door mij verzorgd)
  • Kosten kleine reparaties veelal lager dan eigen risico (geen no-claimkorting verlies)
Reviews op Google:

Review plaatsen - Alle reviews lezen

Resultaat waar ik trots op ben!

Restylen in Drenthe en Groningen 

Ik werk veelal voor auto- en autoschadebedrijven, ook hier voer ik de reparaties uit voor particuliere klanten, al dan niet in opdracht van verzekeringsmaatschappijen. Van een klein deukje uitdeuken tot het herstel van complexe hagelschades bij grote hagelschade-calamiteiten.

Contactgegevens bekijken

Particulier?

Ook als particulier kunt u gebruik maken van mijn diensten. Neem gerust contact met mij op dan verwijs ik u naar een van de bedrijven waar ik mee samen werk zodat ik daar uw auto kan restylen.